Laura Vela
Logopeda, directora i coordinadora de Vocalia Egara


Diplomada en Logopèdia per la Universitat Autònoma de Barcelona.Col·legiada núm. 3488 pel Col·legi de Logopedes de Catalunya. fent tractaments a pacients de totes les edats, bé sigui en sessions de grup o individuals. També disposa de diferents cursos entre ells un de rehabilitació de la veu, un curs d’autisme i un curs d’estimulació del llenguatge.

Montse Bielsa
Logopeda


Diplomada en Logopèdia per l'Escola Universitaria de ciencies de la salut (FUB). Col·legiada núm. 3491 pel Col·legi de Logopedes de Catalunya. Té un postgrau en Rehabilitació Cognitiva cursat a ISEP. Compta amb un curs en Intervenció a les dificultats del llenguatge escrit. Experiència amb pacients de totes les edats, tant en sessions de grup o individuals. També disposa d'un curs de teràpia Miofuncional i un curs en disfèmia.

Ana Sánchez
Logopeda


Graduada en Logopèdia per la Universitat Autònoma de Barcelona Col·legiada núm. 4158 pel Col·legi de Logopedes de Catalunya. Compta amb un curs en Intervenció a les dificultats del llenguatge oral. Experiència amb pacients de totes les edats, tant en sessions de grup o individuals. També disposa d'un curs de transtorns de la parla i un curs en Autisme.

Esther Puig
Logopeda


Graduada en Logopèdia per l'Universitat Autònoma de Barcelona Col·legiada núm. 4328 pel Col·legi de Logopedes de Catalunya. Té un postgrau en Atenció Precoç cursat a ISEP i un màster en Neurologopèdia cursat a ISEP. Experiència amb pacients de totes les edats, tant en sessions de grup o individuals. També disposa d'un curs en Rehabilitació de les laringectomies totals i parcials a l'EPL, així com, d'un curs en Autisme.

Alicia Peula
Logopeda


Graduada en Logopèdia per l'Universitat Autònoma de Barcelona Col•legiada núm 4618 pel Col•legi de Logopedes de Catalunya. Amb experiència amb pacients de totes les edats, tant en sessions individuals com de grup. També disposa de diferents cursos, entre ells un de Sistemes Alternatius i Aumentatius de la comunicació (SAAC) i un d'avaluació e intervenció en dislexia i disgrafia.