Laura Vela
Logopeda, directora i coordinadora de Vocalia Egara


Diplomada en Logopèdia per la Universitat Autònoma de Barcelona.Col·legiada núm. 3488 pel Col·legi de Logopedes de Catalunya. fent tractaments a pacients de totes les edats, bé sigui en sessions de grup o individuals. També disposa de diferents cursos entre ells un de rehabilitació de la veu, un curs d’autisme i un curs d’estimulació del llenguatge.

Montse Bielsa
Logopeda


Diplomada en Logopèdia per l'Escola Universitaria de ciencies de la salut (FUB). Col·legiada núm. 3491 pel Col·legi de Logopedes de Catalunya. Té un postgrau en Rehabilitació Cognitiva cursat a ISEP. Compta amb un curs en Intervenció a les dificultats del llenguatge escrit. Experiència amb pacients de totes les edats, tant en sessions de grup o individuals. També disposa d'un curs de teràpia Miofuncional i un curs en disfèmia.

Ana Sánchez
Logopeda


Graduada en Logopèdia per la Universitat Autònoma de Barcelona Col·legiada núm. 4158 pel Col·legi de Logopedes de Catalunya. Compta amb un curs en Intervenció a les dificultats del llenguatge oral. Experiència amb pacients de totes les edats, tant en sessions de grup o individuals. També disposa d'un curs de transtorns de la parla i un curs en Autisme.

Alicia Peula
Logopeda


Graduada en Logopèdia per l'Universitat Autònoma de Barcelona Col•legiada núm 4618 pel Col•legi de Logopedes de Catalunya. Amb experiència amb pacients de totes les edats, tant en sessions individuals com de grup. També disposa de diferents cursos, entre ells un de Sistemes Alternatius i Aumentatius de la comunicació (SAAC) i un d'avaluació e intervenció en dislexia i disgrafia.

Marina Pérez
Logopeda


Graduada en Logopèdia per la Universitat Autònoma de Barcelona . Col•legiada núm. 4746 pel Col•legi de Logopedes de Catalunya. Compta amb experiència fent tractament a pacients de totes les edats, bé sigui en sessions en grup o individuals.També disposa de diferentes cursos entre ells un de rehabilitació de disfagia cursat a l'Hospital de Mataró i un curs de tractament i rehabilitació en malalties neurodegeneratives.

Mónica Fillola
Logopeda


Graduada en Logopèdia per l'Universitat Autònoma de Barcelona . Col·legiada núm. 4147 pel Col·legi de Logopedes de Catalunya. Té un màster de Rehabilitació de la Veu cursat a l’Escola de Patologia del Llenguatge, a l’Hospital Sant Pau. Amb experiència amb pacients de totes les edats, tant en sessions de grup o individuals. També disposa de diversos cursos, entre ells d’Intervenció en dificultats de lectoescriptura, autisme i Sistemes alternatius i augmentatius de comunicació (SAAC).

Maria Ventura
Logopeda


Graduada en Logopèdia per l'Universitat Autònoma de Barcelona . Col·legiada núm. 4876 pel Col·legi de Logopedes de Catalunya. Amb experiència amb pacients de totes les edats, tant en sessions de grup o individuals. També disposa d’un curs d’evaluació i intervenció en disfàgia pediàtrica i un de tapping neuromuscular.

Maria Berbel
Logopeda


Graduada en Logopèdia per l'Universitat Autònoma de Barcelona. Col·legiada núm. 4851 pel Col·legi de Logopedes de Catalunya. Té un màster en Trastorns de la Comunicació I del Llenguatge, a la Universitat Autònoma de Barcelona. Amb experiència amb pacients de totes les edats, tant en sessions de grup o individuals.

Laia Paredes
Logopeda


Graduada en Logopèdia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Col·legiada núm. 4988 pel Col·legi de Logopedes de Catalunya. Ha fet diversos cursos i tallers entre ells; un curs de vendatge neuromuscular aplicat a la logopédia i un curs d’estratègies per la dislèxia a l’escola. Esta cursant Educació Primària a la Universitat Internacional de la Rioja